Hönshusbygge.

Ja nu ska bygget av hönshuset snart komma igång. Först hade jag vissa planer på att bygga själv men nu har jag faktiskt skickat förfrågan till några hantverkare. Jag tror nog att det blir det bästa i långa loppet. Jag är inte så väldigt händig ska ni veta.
Sen är frågan vad jag ska köpa för höns. Jag funderar på att köpa några industrihöns och några av en annan ras. Denna ras funderar jag på. Wyandotte heter de.


Tycker att de ser himla fräcka ut.

Ja, livet på landet går sin gilla gång och imorgon är det hämtning av hö till Lady och Göte som står på schemat. Jag och Hanna kommer ha att stå i. Vi ska väl köra en sådär 9000 kg hö. Jippy!!

Nästa vecka är det dags för Karmel att stallas in. Ska bli skönt att komma igång med honom och dessutom behöver han komma hem eftersom hagarna är lera nu efter allt regnande och de behöver verkligen vila lite så Göte och Lady ska in i en lite mindre hage. Jag är dessutom jätteglad över att Götes ben ser riktigt fint ut efter omstänigheterna. Jag tror nog att jag åker tillbaka till kliniken med honom i September och kollar hur det ser ut nu.

Karmel ska hoppas in ordentligt och vi ska väl förhoppningsvis kunna komma ut på någon hopptävling med honom. Jag får se om jag hinner ut på någon dressyrtavling men jag tror att han behöver lite mer tid på sig innan dess.

Hoppehäst?




Nu kan jag blogga igen!!

Sådär, nu kan jag komma igång och blogga igen efter några dagars bortavarande. Jag och Palle är uppe i stugan nu men jag tänlte att jag kan slänga in lite bilder iaf. Det är inte något fint väder här. Det är så jäkla tråkit. Här i Skåne så bara regnar det och regnar hela tiden. Det kan inte vara fint väder här tydligen. Skittrist! Hästarnas bete är helt nertrampat och stora delar av hagen består i enbart lera. Mysigt. Det är liksom juli nu och inte oktober. Nåväl, jag sysselsätter mig genom att kolla runt på hönshus efter som sådana små djur ska införskaffas om ett litet slag.

Nu ska vi köra från gamla sommarhuset till nya sommarhuset i Kivik och hälsa på mina föräldrar. Ha det gott sålänge!


Nähä...det går inte att ladda upp bilder. Jag får prova senare!

Jag är. Borta nu några dagar så då. Blir ...

Jag är. Borta nu några dagar så då. Blir det inte så mycket aktivitet här inne men sen är det full fått igen. Hoppas att ni står ut. ;)


Lite hästbilder som faktiskt efterfrågades.

Göte





Karmel





Lite hästbilder som faktiskt efterfrågades.

Göte





Karmel




De är rätt möra mina små.

100media_imag002 (MMS)

De är rätt möra mina små.


On my Way.

100media_imag001 (MMS)

On my Way.


Nu iväg!

Nu ska jag slänga mig i bilen och köra till stora staden och se Harry Potter en gång till. Nörd? Jag? Anäää!!

På återseende! Och jag måste säga att det är jättekul att så många redan läser min blogg! Keep up the good work.


Hallihallå idag igen!

Nyss hemkommen är jag, jaja. Jag var på middag hos paret Blasiusson  och åt mycket gott, precis som vanligt. Efter kvällens dubbelavsnitt av Dexter så var jag så trött så jag sov över på soffan hos dessa gästfria människor. När det vaknades på morgonen åkte jag till hästarna som går på bete i närheten och drog ut Hanna på en tur till Landäng. Hanna, den stackaren var utan bil för bromsarna på bilen är sönder. Inte så spännande att köra med då, eller så är det precis det det är.
Nåväl, jag kollade på fårstaket och annat på Landäng. Tror faktiskt att jag ska köpa mina saker där. Tyvärr vet jag inte när det anländer några får eftersom de jag skulle köpa har börjat rymma så det blir inte aktuellt med något köp där. Jag hoppas att jag kan införskaffa några ullbollar snart!
Jag ska iaf ringa markägaren nu och prata med honom om när jag kan börja stängsla.

Jag är även sugen på att införskaffa några höns. Jag måste bara hitta ett bra hönshus och sen får jag hoppas att Siv inte jagar dem. Man vet aldrig riktigt med henne.


Jag längtar efter detta iaf!

Lite lätt läsning så här på dagen.

100media_imag001 (MMS)

Lite lätt läsning så här på dagen.


Testar bara en mobilbloggning. Här är häst...

100media_imag000 (MMS)

Testar bara en mobilbloggning. Här är hästarna iaf.


Krångel...givetvis.

Jag försöker nu lägga ut några bilder men det går givetvis inte, Tänk att det kan krångla så med en gång. Snark.
Nåväl, ikväll ska jag ta med mig de små hundarna och åka till Linda och Peter. Tydligen ska det bjudas på något gott där ikväll så då är man ju inte sen att halka på. Dessutom ska det ju förstås bli hemskt trevligt att träffa värdfolket också. ;)


Hej och välkomna hit!

Jag är ju en person som lätt tröttnar på saker så därför tror jag att jag har lagt mina andra bloggar bakom mig och fokuserar på denna. Jag hoppas att ni ska finna nöje i att läsa här.
Det kommer nog mest att handla om djuren och mitt liv här ute på landet. Är det något annat ni vill veta är det bara att säga till. =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0