På söndag är det dags igen!

Det är så kul med utställning och på söndag är det dags igen med två små hundar. :)


Sådär kul att vara med matte och kolla på ...

100media_imag023 (MMS)

Sådär kul att vara med matte och kolla på hoppning.


Ikväll är det inte katten som ligger under...

100media_imag023 (MMS)

Ikväll är det inte katten som ligger under tvn.


Jag älskar att ha en helt oläst tidning at...

100media_imag023 (MMS)

Jag älskar att ha en helt oläst tidning att ta mig igenom och speciellt den här.


Ja då är det tisdag....

...och jag är fortfarande hemma och är sjuk. Kroppen är helt matt och jag blir trött av att bara ge hönsen nytt vatten. Suck.
Ja, det är inte så mycket att göra åt så det är bara att genomlida det. Är det någon som har något bra tips på vad jag kan göra? Jag har läst tidningar, kollat TV, kollat nätet och framförallt alternativ.nu som är en superkul sida och jag har klappat katten och hundarna. Vad mer? Någon bra film eller kul hemsida? Jag förgås av tristess här hemma.

Jag ser iaf framemot helgen när vi ska ha heelerträff hos Sivs uppfödare. Det ska bli jättekul och Siv ska äntligen få valla lite igen. :)




Hälsningar från Familjen Zoo

Hej och hå i sjukstugan.

Jahapp, då är den årliga börjat-jobba-förkylningen här igen. Det slår aldrig fel att jag blir så otroligt förkyld några veckor efter att jag har börjat jobba igen efter sommaren. Jag är helt däckad och orkar bara kolla på TV och surfa runt lite på nätet. Mina stackars hundar är helt understimulerade men jag orkar verkligen inte göra något med dem nu. De får ta det lugnt helt enkelt.

På tal om hundar var jag på utställning i helgen och Tina (vår JRT) blev BIR och BIG2. Jättekul!! Hon är helt fantastisk att visa för hon ställer sig helt perfekt. ;)

Utställning igen på lördag men sen är det uppehåll och jag har beslutat mig för att inte åka med Siv till Växjö, mest för att det är så tråkigt att åka själv. :( Däremot funderar jag på My Dog i Göteborg i början av januari. Någon som ska dit?

Nu ska jag återgå till soffläget.

Ha det gott.

// Familjen Zoo

God natt alla.

100media_imag021 (MMS)

God natt alla.


Katt i sinne, katt inne.

Jag beslutade mig för att låta Molle flytta in under någon vecka innan jag vågar släppa ut honom. Kände att jag inte kunde socialisera med honom när han bara var där ute och dessutom behöver hundarna vänja sig vid katten och katten vid hundarna. Det är ett zoo här hemma kan ni tro. Kisen ligger i en hylla under TVn och Siv är livrädd för honom så direkt katten rör sig så måste hon morra och resa ragg. Haha. Scoody står mest och stirrar utmanande på Molle som stirrar tillbaka på precis samma sätt. Nåväl, de måste vänja sig vid varandra så det är lika bra att ta tjuren vid hornen och göra det.

Igår hopptränade vi Karmel. Min syster hoppade och jag stod på marken. Det gick så himla bra och det var så kul att se hur han verkligen söker efter hinderna och han blir riktigt taggad av att få hoppa. Verkligen kul och hoppas att det håller i sig. Han är ju bara hoppad ett fåtal gånger med ryttare. Jag missade tyvärr att ta några bilder. :(

Imorgon är det fradag och sen är det heeeelg! Jag ställer ut Siv och Tina i Lund på lördag och sen kommer Linnea hit för lite vovvemys och snackstund. Jag tror tom att hon skulle sova över här i huset. Finfint! Blir kul Linnea!

Hälsningar från familjen Zoo.

Ägg i massor...

Vem vill ha ägg? Jag har fler än jag gör av med. Ropa till så får ni komma och hämta om ni vill. :)

Tisdagen den 13 sept och valptider!

Jag vill mest gratulera Linnea som har hämtat hem sin lilla aussievalp idag och till familjen Nilsson (inte vi då) som hämtar hem Sivs bror på torsdag. STOOOORT lycka till med de små liven och jag misstänker att det kommer att bli fint vallhundsröjande i trädgården här! Kul med lite nya vovvar i bekantskapskretsen och kul att kunna lära känna Sivs bror.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har varit hästledig för jag jobbade till kl 19 idag. Kul med 11 timmar på jobbet....
Men imorgon ska jag och mamma ut och köpa en öppen spis till mig och det kan ni tro att jag ser framemot! Drar ut lite fukta från huset iaf.

Ikväll när jag kom hem tog jag mig även tid att socialisera med Herr Molle. Jag fick ta honom i nackaskinnet och dra ut honom från hans gömställe men sen när han förstod att han inte kunde fly någonstans (efter mycket morrande) slappnade han av och spann när jag klappade honom = lycklig matte.
Nu får han bara vara i uterummet så att han inte kan springa och gömma sig hela tiden. sen ska han vänjas mer vid hundarna och dessutom vara inne i huset och sen ska han få komma ut och vara gårdskatt. jag vill bara inte att han försvinner det lilla hjärtat.

Nu ska jag ut och stänga till hönsen för natten. Det lurar räv i närheten.

Ha en bra kväll hälsar familjen Zoo.

Goder afton i stugorna.

Long time no see som vanligt. Jag förstår inte varför jag alltid glömmer att gå in här och skriva men dagarna går så himla fort.
Helgen har förflutit bra. Jag var på utställning i lördags med Siv (ja Scoody var ju också med men ställs ju inte ut) och hon kammade hem rubbet i sin ras. Ecxellent, etta, CK, Cert och till sist blev hon faktiskt BIR. Jag är så otroligt glad över detta att det finns inte!!
Jag hade en jätetrevlig dag och träffade mycket trevligt olk som vanligt. Kul också att delar av familjen N var där och kollade på heelrar för snart så verkar det bli tillökning i den familjen. Håller verkligen tummarna. ;)

I söndags så chillade jag hemma lite men hann även med att ha moster plus man på besök, Vi käkade äppelkaka med vaniljsås ute i trädgården och det var ett fantastiskt väder.

Jag tror dessutom att jag inte har skrivit om mitt nytillskott i familjen zoo. Det är nämligen min nye katt Molle. Vi håller precis på att lära känna varandra och han är lite blyg. Molle kommer från ett katthem och har väl inte haft de bästa upplevelser här i livet. Nu hoppas jag att han kommer att hålla borta möss och andra djur från huset och de andra byggnaderna här.

Molle Bus



Nu är det fullt ös på jobbet denna veckan men på lördag är det dags ör utställning igen men då är det bara en liten tävling. Jag åker dit med Siv och Tina. Scoody hänger med som sällskapsdam. ;)

Hoppas att ni har en bra helg.

Hälsningar från familjen Zoo

SMS-inlägg

100media_imag021 (MMS)


SMS-inlägg

100media_imag021 (MMS)


Bekvämt?

100media_imag019 (MMS)

Bekvämt?


RSS 2.0