Jag gillar ju vissa delar...

...av blogg.se men nu är det som så att det fungerar så dåligt att jag faktiskt har bytt till Wordpress.

Ni får gärna följa mig på den här adressen istället!!

http://livetlandet.wordpress.com/

Bye bye Blogg.se

Bloggbyte.

Jag kommer antagligen att byta bloggverktyg i veckan och gå över till wordpress men jag meddelar givetvis er när det är dags för ett byte. ;)

Just nu sitter jag och Linnea i soffan efter att ha kollat på melodifestivalen. Jag vet inte vad jag tycker faktiskt. Haha.

Det har iaf varit full fart hela dagen. Jag har varit med Sivs yngre bror Plex på utställning idag. Jag blev upphämtad av Plex ägare kl 8 imorse och sen bar det iväg till tävlingsplatsen.
Det gick verkligen superbra idag! Det var Plexs första utställning och han var så duktig och gick så bra. Han kunde även slappna av och sova i buren trots allt stoj runt omkring.
Slutresultatet blev etta med HP, BIR och BIG4. Underbar start på karriären. :)

Det var så fint väder att hästarna fick vara ute ända till kl 18.00 så jag hade iaf ingen brådska hem. Tur det.

Dessutom...det går FORTFARANDE inte att ladda upp bilder. Jag ska testa att skicka någon bild med mobilen sen.

Imorgon kommer att utförligare inlägg som kommer att beröra fenomenet schäferhundsägare på utställning!

Over and out!

//Familjen Zoo

Undrar om det går att lägga in bilder nu då?

Vet ni att det fortfarande inte går att ladda upp bilder via datorn?

Hänger ni läsare med mig om jag byter bloggverktyg för detta är ju helt värdelöst!!??


Nu får vi se om det fungerar!

Ok, då ska vi se om det går att ladda in bilder eller om Blogg.se förtfarande strular. Jag blir galen på sådant!!

Nåväl.

DET GÅR FAN FORTFARANDE INTE ATT LÄGGA UPP BILDER!! Jag funderar på att byta till ett annat bloggverktyg. Wordpress tror jag att det blir. Det är INTE ok att det inte hr gått att ladda upp bilder på flera timmar nu!!

Tappade helt lusten att blogga men den kommer kanske tillbaka imorgon får vi hoppas....

Lite vårbilder.

Jag kom hem från jobbet och satte mig intill en mur här hemma. Det var så underbart varmt och solen strålar.
Det känns verkligen att våren är på väg.

Här är lite vårtecken från Farmen.

NÄ SÅ GÅR DET SÅKLART INTE ATT LADDA UPP BILDER!! PRECIS SOM VANLIGT. VÄRDELÖST BLOGG.SE!!

Bilder kommer förhoppningsvis senare då.... SUCK!!

Liten presentation...

Jag har ju fått rätt så många nya läsare vilket verkligen är jättekul. Det sätter dock lite krav på att man uppdaterar för annars drar ni vidare. Haha.
Det är verkligen intressant att se skillnaden på antalet besökare när jag uppdaterar ofta mot när jag bara hinner med ett kort inlägg. :)

Nåväl, det är superkul att ni läser iaf!
Nu med så många nya läsare tänkte jag presentera mig själv och djuren lite närmre.

Jag:
Jag är 32 år och är utbildad gymnasielärare i historia och svenska (så eventuella stavfel här på bloggen skylls helt på att jag skriver för snabbt. :D). Jag jobbar nu på en skola inne i Malmö och jobbar då som specialpedagog. Verkligen ett intressant och roligt jobb!!
Jag började rida när jag var 4 år och fick första egna ponnyn när jag var nio och sen har det bara rullat på.
Jag har tävlat msv dressyr, 130-hoppning och enstjärnig fälttävlan på häst. På ponny red jag Lätt A hoppning och FEI-dressyr. Förutom mitt vanliga jobb tränar jag några ekipage i hoppning och dressyr.
Just nu ligger hoppstövlarna stadigt på hyllan medan dressyrstövlarna är i bruk. Jag rider alltså bara dressyr nu.
Hund fick vi i familjen när jag var 14 år. Då köptes lille Jack Russellterriervalpen Hugo in. Han tillhörde familjen i nästan 17 år innan han gick bort i maj 2011. Hans bortgång var något av det jobbigaste jag har varit med om.

Jag flyttade hemifrån när jag var 19 år och bodde då ett år i en hyreslägenhet, en etta. Därefter köpte jag en in tvåa i superbra och lugnt område. Där bodde jag i 10 år innan mitt nuvarande hus köptes i november 2010. Nu är det dock dags att dra vidare i boendet. :)

Jag


Det var lite om mig. Jag tänkte även gå genom alla djuren som idag tillhör familjen Zoo. ;)

Scoody.
Min lilla blandrashund som inköptes 3 juni 2009 efter påtryckningar från min gode vän Matilda.
Jag fegade och vågade inte riktigt bestämma mig men så sa fd ägaren att jag fick bestämma mig på en dag annars skulle vovven gå till någon annan. Jag köpte henne och det är något av det bästa jag har gjort. Det är en riktig Rabba men samtidigt det goaste som finns!
Hon är snart 6 år och var då 3 när jag köpte henne. Scoody är en blandning av pekingese och chihuahua.


Hillstars  All Inclusive aka Siv
Jag ville gärna ha en kompis till Scoody och höll på att vela en himla massa på vilken ras jag skulle ha. Jag hade egentligen bestämt mig för Jack Russellterrier när jag hörde talas om Lancashire heeler, en ras jag aldrig hade hört talas om eller sett.
Jag gick hem och läste på om rasen och insåg att denna vallhund skulle passa mig som handen i handsken och så fick det bli.
Jag hade sådan tur att Nathalie på Hillstars Kennel väntade på att en kull skulle födas i slutet av mars och då skulle valparna vara leveransklara i början av juni. Perfekt för mig som har två månaders sommarlov då.
Så den 31 mars födde Mongrels Lady Lancashire en kull med sju valpar. Det var 5 tikar och 2 hanar. Jag fick mejl om att det fanns en liten tik till mig och lyckan, men också nervositeten var total!
Siv längst ut till höger!


Jag och mamma hade sedan länge bokat en resa till Gotland i början av juni så jag fick vänta en vecka extra innan jag kunde hämta henne och ni kan tro att jag längtade!!
Så den 10 juni kunde jag hämta hem min lilla, lilla valp.  Det gick jättebra att släppa ihop hundarna och Siv har inte pipit en enda gång sedan hon lämnade sin mamma utan sov gott redan första natten.
Jag hade redan innan jag köpte Siv blivit intresserad av hundutställningar så Siv och jag har tävlat ganska mycket och det har gått så himla bra vilket är så otroligt roligt. Det bästa resultatet var BIR (Bäst i rasen) med cert på Sofieroutställningen i september 2011. Nu jagar vi två cert till så att hon blir champion. Vi ska även över till Danmark och tävla nu i vår och sommar.

Siv med sin prissamling från Sofiero


Nu orkar jag inte skriva mer så ni får läsa om resten av djuren imorgon! :)

Over and out!

/Familjen Zoo


RSS 2.0