Pyssel pågår!

Nu ska jag baka pepparkakor och sen ska jag torka apelsinskivor som jag ska ha i min adventsljusstake. juligt värre. Jag är ju så nördig att jag fullkomligt älskar julen och vill dra ut på känslan!

Fint!


Gott!

Inte mycket...

Ja idag är det inte mycket som har hänt. Jag har jobbat som vanligt och sen faktiskt bara tagit det rätt lugnt här hemma. Fixat lite som behövde fixas men det mesta har gått på sparlåga tycker jag.
Hjärtat höll dessutom på att hoppa ut när jag hörde en väldigt massa skraffsande i köket och jag misstänker starkt att det var en mus eller råtta otäckt nära mig, tom kanske så nära som på andra sidan köksinredningen. Hundarna såg lika skeptiska ut som jag kände mig så jag skyndade mig ut för att hämta in Hjärtrud så hon hade kunnat ta det där läbbiga som lät. Fast som tur är verkar det vara borta när katten kom in men jag tror att hon får nanna nere inatt så hon kan vakta mig från otäcka svansdjur. Hade det bara varit möss så hade det väl inte varit så farligt men jag upptäckte en råtta inne hos hönsen när jag tittade till dem efter att jag kom hem i söndags. NOT nice!!
Jag ringde Anticimex så de skulle återkomma med hur vi ska göra. Jag kan ju inte bara ställa ut gift när jag har en massa djur här hemma som kanske råkar få det i sig.

Annars så hoppas jag att det händer lite roliga saker i helgen. Jag vet iaf att jag ska rida Cedrik både fredag och lördag. Ska bli himla kul! Härlig häst det där.

Men nu ska jag ut och stänga för hönsen, kolla till Molle och ducka för råttorna, Sen är det dags att knoppa in.

// Familjen Zoo.

Hemma från England.

Fast om jag ska vara riktigt ärlig så kom jag faktiskt hem igår men jag var så trött så jag orkade inte blogga. Jag var inte hemma förren vid 24 och då tog jag en dusch innan jag däckade i sängen.
Inte konstigt att jag var trött efter den resan. Det stormade ju tydligen en del här hemma och landningen i Köpenhamn var ingen dröm precis. Planet slöngdes omkring i luften och piloten fick göra två försök innan han kunde landa. Folk runt omkring mig blev ordentligt åksjuka och jag fick assistera med några hundpåsar som jag hade i fickan.
Nåväl, ner kom vi ju tack och lov men sen var det ju Öresundsbron som var stängd för bilar så vi och typ en miljon andra fick ta tåget över till Malmö och som vanligt var tåget typ en halvtimme försenat och det är ju skönt att stå där på en perrong i full storm.
Jag kan säga att det var RÄTT skönt när jag kom hem och framförallt när jag ficl hämta de älskade hundarna hos Olga. Hon har bott i mitt hus när jag har varit borta men hade tagit alla tre hundar med sig in till malmö igår så jag hämtade dem hemma hos henne. Tusen tack för all hjälp!!

London var mysigt som vanligt. Jag gillar verkligen den staden och då är jag inte speciellt förtjust i storstäder men London är något extra. Vi vandrade omkring i stan, gick på pubar, kollade musikalen Thriller, åt gott och shoppade.
Jag fick äntligen tag i precis en sådan Barbourjacka som jag har velat ha!! Jippy!


Dessutom...kanske ny häst på väg in. Får se vad som händer. ;)

Ha en god afton.

//Familjen Zoo

Underbar häst att rida!

100media_imag034 (MMS)

Underbar häst att rida!


Lite ridning!

Idag ska jag rida! Jajamänsan! Det är min snälla kompis Amanda som har erbjudit mig att rida hennes häst Cedrik. Det ska bli jättekul att testa honom. Jag hoppas bara att jag kan rida för jag slog min svanskota rätt rejält för några veckor sedan och det gör fortfarande ont. :(
Nåväl, Cedrik är en 176 cm hög herre som är fem år (tror jag) och det var ett tag jag satt på en så stor häst. Lille Karmel är ju knappa 160 cm hög.
Och på tal om Karmel så har han fått en blödning i senan och det är därför han måste vila i typ 8 månader. Kul kul.

Bilder kommer nog under kvällen. ;)



Morgonpromenad med hundarna.

100media_imag034 (MMS)

Morgonpromenad med hundarna.


Nu är jag tillbaka!

Nu har jag haft nästan två månaders bloggpaus och det var välbehövligt kan jag säga!
Jag var så otroligt trött på att blogga men nu hoppas jag att jag har återfått intresset för bloggen. :)
Jag tänkte faktiskt byta till Wordpress men jag hänger kvar här ett tag till.

Ja det är ju ganska så mycket som har hänt sen sist. Bla så är även Karmel skadad så nu bor han på ett konvalicentstall på obestämd tid. Han kommer inte hålla för någon högre hoppning men eftersom jag bara vill rida dressyr så är det ok för mig.
Jag letar därför efter en tredje häst, helst att låna men kanske även köp om det skulle passa, så om ni vet någon så ropa till. ;)

Det är riktigt tråkigt att Karmel är iväg för jag är så himla rid- och tävlingssugen!!

Jag vet inte heller om jag har presenterat nytillskottet i familjen men det har flyttat in ytterligare en liten katt här. Hjärtrud heter hon och är en fin sköldpaddsfärgad hona på 6 år och som skulle avlivas för att matten skulle ha barn.
Hon kom till mig dagen innan hon skulle tas bort och hon hade redan varit inlämnad för avlivning en gång innan men veterinären ville försöka ge henne ett hem och hon kom hem till mig. :)



På återseende.


RSS 2.0